Labels
Code Sociale Ondernemingen
De Oude Keuken (DOK) gelooft in een inclusieve arbeidsmarkt: een gastvrije ontvangst begint namelijk bij medewerkers die zich van harte welkom voelen. We maken sociale impact door bewust te kiezen voor een team met ervaren horecakrachten én mensen vanuit een kwetsbare arbeidspositie. Door volop kansen te bieden aan onze collega’s, maken we sociale impact. Daarnaast kiezen we zoveel mogelijk voor lokale, duurzame producten.
Sinds 2009 werken we op die manier in ons sfeervolle restaurant op landgoed Duin en Bosch in Castricum. Een mooie volgende carrièrestap is sinds 2024 ook mogelijk in het centrum van Castricum, waar ons zusterrestaurant DOK’s Dining is geopend.
Je kunt niet alleen impact maken met een bezoek aan DOK of DOK’s Dining, maar ook door bedrijfs- of particuliere feesten en bijeenkomsten bij ons te organiseren. Zo verhuren we in totaal maar liefst vijf zalen, variërend in capaciteit van twaalf tot honderd mensen. We verzorgen daarnaast graag de catering bij evenementen, ook op locatie – we kunnen zelfs langskomen met onze eigen foodtruck. Of volg bij ons, onder professionele begeleiding, met vrienden of collega’s een culinaire kookworkshop.
Wil je weten hoe de governance van DOK eruitziet? Kijk dan hier. De Theory of Change en impactrapportages kun je hier lezen. Verder vind je meer informatie over DOK op www.deoudekeuken.net en over DOK’s Dining op www.doksdining.nl.